<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d745182035192406603\x26blogName\x3dspice+and+spicy\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanie93.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanie93.blogspot.com/\x26vt\x3d-4054693100514091409', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket
Oh hello. I am Nani and I am 18. Strawberries and Cream and novels are my favorite things. Family and Bestfriends are my lovers. I LOVE you stalkers. Thanks for stalking my blog. I appreciate it. :))

Sunday, March 11, 2012
aku rndu hang

aku rndu hang, kwn..
mna ilang kwn aku, kwn baik aku tu??
yg caring, yg baik, yg syg kat aku dlu??
slalu aku tnya dia, msti dia kata dia busy..
busy sgt ka smpai xdak msa nak cntct aku mcm dlu??
snangnya kita knal, snang jgk kita b'psah..
aku still x phm awat ang tba2 berubah, tba2 lost contact..
bsaq sgt kah slh aku kat ang??
klau aku da wat slh kat ang, im sorry k :)
brg2 ang, aku still smpn, tpi klau leh aku nak smpn dlm kotak
aku xmau tgk sbb tkot tringat kat ang...
anyway, wish u all the best for this final exam MAIZ..
im always here to support you from the back.. :)
gudluck & have a happy life 
nnti lpas degree, aku cri ang balik k..ingt..haha :P

Saturday, March 10, 2012
abeh comel lettew?? :3



comel lettew??haahaha..thanks buat aku snyum balik..really appreciate it
wekkk :P
p/s: tlisan tu p'baiki ckit yer :3