<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d745182035192406603\x26blogName\x3dspice+and+spicy\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanie93.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanie93.blogspot.com/\x26vt\x3d-4054693100514091409', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket
Oh hello. I am Nani and I am 18. Strawberries and Cream and novels are my favorite things. Family and Bestfriends are my lovers. I LOVE you stalkers. Thanks for stalking my blog. I appreciate it. :))

Friday, April 29, 2011
cara nak gemok??

spa da cra nak bgi gemok?
org kalut nak kurus, aku kalut nak gemok.. =_="
well, aku nak la nmpk berisi ckit..
xla nmpk sekeping sgt mcm skrg..
brat bdn aku mkin turun, bkn mkin naik
nak mkn x brpa lalu..xkan nak sumbat jgk kan..
arghhh!!!
why??whyyy??whyy??
T________________________T



Tuesday, April 26, 2011
my swan

akhirnya...! finally...!
aku dah siap buat origami swan aku
muahahaha.
6 jam aku wat origami tu..mmg mmerlukan kesabaran yg tnggi
bkn snang nak lipat 454 cebisan2 ketas tu..skit abeh jri2 aku..
pstu kna cntum2 plak..perghh..
tpi result dia, mmg b'baloi baq ang..
skrg2nya terisi ckit masa aku yg t'luang ni..
nnti klau rjin nak wat origami len plak..
hee..nah2..tgk la swan ku ^^




Saturday, April 9, 2011
i love you :D


mohammad syamil bin jamaluddin
10/10/2010
its 6 months already! ^_^
thanks for your love, your care, your attention to me :)
hope our relationship will be long lasting.
i love you :D


Friday, April 8, 2011
i miss them :')

hey hey hey...ari ni..aku rsa mcm aku nak post something about my friends lahh..i just miss them so much..haishh...ok, mai2 aku perkenalkan sorang demi sorang kwn2 aku yg cute neh ok :)

nur fatin 'amirah
ok, cntik x dia ni? cntik kan? cntik3..comel lgi..dia ni kwn bek aku since dri form 2..my true friend :)..dia ni mmg fotogenic gilaa...n sgt3 baik ati..kitaorang mmg gila2 psai jepun dlu2..n kitaorg ni, klau dok skali, mmg xleh nak berenti gelak..pstu, aku ska buli dia dlu..pkul lengn dia smpai lebam2..kui3..sori ne hika XD..tpi since aku pindah pi astech, kitaorg x brpa rpat mcm dlu la...ye la kan..msing2 dgn haluan msing2..plus, kitaorg da ckit misunderstanding dlu..tpi x kisah..sbb kitaorg b'baik balik x lma lpas tu...skrg dia dah dok kat kl..mmg ssah ar nak jmpa blik..huhu..i miss u..hrp2 kita msuk u yg sma ok..ganbatte!! ^o^

'izzati iman
haaa...yg ni..kembaq nama aku..p'mulaan nama kitaorg sma..kui3..dlu msa form 1, bila org pggl "izzati", msti dua2 org kaleh..lwk la gak..last2 org pggl aku nani, org pggil dia iman..perfect! bila nek form 2 lak, nama dia tkaq pi jdi meko..kwn2 yg rpat dgn dia mmg pggl dia meko..aku dgn dia ni leh kata manja2 jgk laa..msing2 melekat jaa...byk gak gmbo aku dgn dia..haha..dlu penah la gak pi tucen skali dgn dia..tpi aku pi sat ja...pstu aku berenti sbb aku mls..hak3..tpi skrg ni dia da kat canada..smbung stdy kat sna..haihh..enth dia ingt lgi kat aku ke x kan..i miss u la meko..T_T blik cpt2 ckit tau :)

nurin atikah
haaa..si comel ni plak nama nurin..dia ni comel sgt..kecik dri aku..klau dlm geng kitaorg, kira dia ni mcm adik la gak...sbb sikap kecomelan dia tu..ahaks..dri form 1 smpai form 5 kmi sekolah skali...cuma start form 3 smpai form 5 ja kelas len2..yela, kat astech aku amik perd, dia amik civil..kelas plak jauh x kira..mmg ssh sgt nak jmpa..kat astech mmg kmi 2 x rpat..klau selisih pon, just b'balas snyum jaa..mgkin dia da terasa dgn aku kot..gomen ne..maafkan kmi klau kmi da wat slah kat ampa..mybe kmi x sdaq kesalahan yg kmi wat tu..hope kita rapat mcm dlu gi ^o^

safinaz
dia ni? dia ni best friend a.k.a dua pupu aku..lbih krg laa..sbb mak aku sepupu pak sedara dia..kiranya kitaorg ni da bau2 bacang la gak kan?heee...pinat ni cool..jrg nmpk dia mrah..mmg sempoi..dia ni ptih sgt..ptih dia putih langsat...lgi putih dri aku..haha..mcm la aku ni putih sgt...haa..dlm geng2 kmi, aku rsa dia la kot yg paling matured...mcm kak kpd kmi yg kcik2 ni..haihh..tpi kan..after pindah sklh, aku dh mcm lost cntct dgn dia..no fon da, tpi x msj pon..lps abeh spm, bru la aku tegor2 dia..enth dia sihat ka x skrg..hrp2 sihat la kan..hope to meet u soon dear ^_^



furyka hiko <3