<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d745182035192406603\x26blogName\x3dspice+and+spicy\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanie93.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanie93.blogspot.com/\x26vt\x3d-4054693100514091409', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket
Oh hello. I am Nani and I am 18. Strawberries and Cream and novels are my favorite things. Family and Bestfriends are my lovers. I LOVE you stalkers. Thanks for stalking my blog. I appreciate it. :))

Saturday, January 14, 2012
love u all till death..


jyeahh..ni cousin2 aku..act, da lgi cousin aku..tpi yg ni yg aku plg rpat..aku syg dpa sgt2..nk aku p'kenalkan dpa sorg2 ka?orait..kita mula dri atas belah kiri..

MUHAMMAD AFIQ ADIB BIN MOHAMAD AKASHAH
ZUL HAFIY IKMAL BIN MOHD MARZUKI
TUN AZFAR AFIF BIN TUN AZMI
ZUL IZDIHAR AKMAL BIN MOHD MARZUKI
TUN AKALILI ALIAH BINTI TUN AZMI
IZZATI HANANI BINTI MOHD MARZUKI
NUR SARAH FARISYA BINTI MOHAMAD AKASHAH
NUR DIANA FARHANA BINTI MOHAMAD AKASHAH

haaa..sdap kan nama kmi semua?heee..kmi ni boleh kata cousin yg sporting2 laa..dlu aku la plg besaq antra dpa..tpi la ni?aku la yg plg kcik..yess, mmg best dpt cousin2 mcm ni..MUHAMAD ADIB IKHWAN pon kata BEST!yeahh, tgk la cousin spa..kmi ni jnis gila2..dlu kcik2, aku, diana, apit, apan, jack slalu b'lima x kira pi mna pon..sbb time tu kmi ja yg lbih kurg baya2..yg len suma kcik2 gi..msing2 ada prngai msing2..apan time kcik2 dlu, ska buli org..ska cakaq org..klau leh, mknn kmi pon dia kebas..haiyaa..diana plak dri kcik habit suka mkn ayam =.=..jackq lak ska dok taboh org..gangster pa xtau..aku dgn apit blh la kata bdk bek..sbb tu kmi dok kawen 2..muahahaha..


ni cita feveret kmi 5 org time kcik2, klau dok kat kmpung, kmi x penah miss wlau skali pon, pkol 7 suma dh t'pacak dpn tv..spa lmbt, kna denda ketuk ketampi..hahaha..n msti la kmi setiap sorg amik 1 watak power rangers ni..aku wrna kuning, diana wrna pink, jack wrna merah, apan wrna ijau n apit wrna biru..hahaha..comel gila..n kmi suka gak men kawen2..slalu aku kawen dgn apit laa..mna leh kcau kmi 2..haha..yg diana lak, jack dgn apan dok berebut nak kawen dgn dia..lawakk bila ingt balik =="


ni time aku umoq 10 thun, diana umoq 9 thun..time ni pi rumah maksu aku..pi minang maksu aku laa..haha..geng2 laki x dak time ni..dpa kna bwk pi tmpt len sbb dpa riuh sgt..nnti hingaq kcau lak majlis tu..yg ikot ni bdk2 bek jaa..kira kmi bdk bek la kan?muahahaha..n kmi suka men pelik2..men bakaq2 daun n wat daun tu ala2 sate..=.= plg pnat skali, men aci smbnyi, aci ligan..ni suma skopan pnya idea..ptg2 cycling, riuh sggh dpn rmah sbb sora kmi..la ni suma dh bsaq2..tiap2 kali rya,kmi akan b'kumpul dkt kmpung..siang2 ok laa..mlm2 men bnga api sma2..bestt..n stiap tahun, kmi akan ada event..event kmi is kuaq sma2 cousin..hangout..pi tgk wyg, men bowling..la ni mcm payah dh nak jmpa..aku dh msuk u, balik pon jrg2..diana pon dh nak msuk u..skopit dok sklh b'asrama, jrg balik gak..ahhh~rndunya masa kmi kcik2 dlu..sobs3..

ni ckit gmbaq msa kmi kcik2.. ;D

belemoihnyaa..skopan xdak laa.. =.=

dua2 ni bdk bek..hee :P

skopan boroiii XD

men bnga api time mlm raya ;D

i just wanna say, I LOVE U ALL..no one can replace u guys in my heart..peace! :P

-THE END-





Saturday, January 7, 2012
i hate you


aku bnci dohh laki mcm kau..
sbb pa kau tau? sbb nmpk mcm PLAYBOY..
kat suma pmpuan kau nak mintak no fon
kat suma pmpuan kau nak bgi no fon kau
kat suma pmpuan kau nak pggl syg2
kat suma pmpuan kau nak buat love2 bagai
kau x reti nak bljar setia ke?
mmg la kau ckp kau setia pda yg 1, kau ckp kau nak mlwk sma2 kwn
tpi awek kau pkir cmtu jgk ke?
pemikiran laki dgn pmpuan x sma OK
cuba la kau jdi MAHAL ckit, x pyah jdi MURAH
xpyah la nak jual no fon kau tu
kau mntk no fon dri suma pmpuan, nmpk sgt DESPERATE ok??
laki mcm ni srius mcm bangang, ska pemain ati pmpuan
dok bgi hrpn n buat jnji2 yg mcm $@#!% tu
klau xleh tunaikan jnji, xyah buat jnji ska2 ati blh x?
derrr, aku benci laki mcm tu!
klau dh sblm kawen buat prngai mcm ni, enth nnti lps kwen mcm mna la kan
aku sarankan kau berubah laa
jgn smpai apa yg kau buat ni, akan jdi kat kau balik nnti
klau awek kau buat mcm yg kau buat ni, tau plak kau ckp dia gatal la pa la
kau buat kau x pkir prsaan dia
I BELIEVE IN KARMA!"WHAT GOES AROUND COMES AROUND"
kau trsa?lantak kau lah..spa yg mkn cili, dia yg trsa pdasnya


-THE END-


bestfriend :)



MOHAMMAD SYAMIL BIN JAMALUDDIN

hahaha..arini aku rsa mcm nak tlis entry psai ang plak..sbgai pnghrgaan la katakan..hahaha..weii, awt ang gmok sgt?hihihi..dak3, mlwk jaa..awt ang ska tacing2 sgt la ni? -.- rlek laa..aku x pi mna aih, kita kan kwn baik..kwn baik sntiasa ada kat sisi kwn dia..aku sntiasa da kat sisi ang, klau ang da mslh, ang cita ja kat aku k??kita kwn, ssah senang kita sma2..thanks ar slalu da dgn aku wlaupon dlu ang slalu busy sgt smpai xdak msa untk aku..hahaha..klau ckp fon dgn ang ja, msti aku penat dgaq ang ckp meleret2..ckp mcm tokwan xdak gigi ja..hahaha..k2, mlwk ja..rlek, jgn mngamuk.. x ensem nnti :P..weii, klau dh couple tu, jgn lpa abaq kat aku..nnti kwen, jmput aku nohh..hehe..aku b'syukur da kwn mcm ang..yg x tnggai aku sorg2..wlaupon kdg2 ang mnykitkan ati aku, xpa..ang ttap kwn baik aku ok??aku sdih kot ang ckp ang x mau contct aku dh bila aku couple dgn spa2 nnti..nak lost contact trus kan..sdih bhaiii..bkn snang aku nak lupa kwn aku..tpi..ingt tau..buat yg t'baik dlm idup ang!wish u all the best..jgn penah rsa snyi, sbb family ang, aku n kwn2 ang yg lain, msih ada dgn ang..aku syg ang, wahai kwnku :)
*ckup dah kot entri psai ang??hihihi XP

Thursday, January 5, 2012
jeles

aku jeles dgn dia, yeah, aku cemburu dgn dia
sbb? sbb dia dpt p'hatian kau
aku jeles sbb kau t'pikat kt dia
yg kau nmpk skrg dia kan?
mgkin sbb korang dok 1 u, so kat mata kau just nmpk dia
x nmpk aku dh, yeahh
kau buat xtau kt aku, bila msj ja byk alasan kau
yelahh "enchee", aku phm, aku dgn kau dok jauh
cpt btol ati kau berubah erk "tokwan"??HAHAHAHA